Weet jij wat je wilt?

Weten wat je wilt. Weet jij het? Weet jij echt wat je wilt? Of twijfel je ook weleens? Ieder mens loopt van tijd tot tijd met deze vraag. Bijvoorbeeld over je studie, je baan, je relatie, je beroepskeuze, je huis. Is dit nou de baan die ik wil? Past deze studie bij mij? Dit soort twijfels uit de categorie ‘Weten wat je wilt’ gaan over keuzes maken. En dat is lastig, want waar doe je goed aan?

Weten wat je wilt?
Denk na over wat jij wilt
Niet weten wat je precies wilt in het leven is zonde, omdat je veel kansen misloopt. Niet weten wat je wilt, is de beste manier om het niet te krijgen. En waarom zou je dat willen?

Weten wat je wilt gaat niet vanzelf. Je zult het zelf moeten ontdekken. Maar voordat je dat kunt, moet je weten of je het echt niet weet. Heb je weleens nagedacht over wat je écht wilt in het leven? Maak het belangrijk genoeg en zoek uit wat je wilt. Overwin je twijfel, ben niet bang een verkeerde keuze te maken en stel je succes niet uit.

Hou jezelf niet tegen
Een kind weet meestal precies wat het wil. Het denkt: ‘Dat vind ik leuk en dat ga ik doen. Als niemand me tenminste tegenhoudt.’ Maar wie houdt een volwassene tegen? Meestal niemand. Je houdt meestal jezelf tegen, door niet te geloven dat je het kunt bereiken.

Als je zelf niet weet wat je wilt, schakel dan hulp in. Neem contact op voor persoonlijke coaching. Laat je inspireren en motiveren. Vraag het aan mensen die het wel weten. Hoe zijn zij erachter gekomen? Vraag jezelf af wat voor jou de beste weg zou zijn. En volg die weg totdat je weet wat je wilt. Wil je ontdekken wat je wilt? Dan kan Corinor je daarbij helpen. Neem contact met ons op om te bespreken hoe we dat het beste kunnen doen: 076 503 11 70 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Neem contact met ons op
Informatieavond
Tijdens onze trainingen krijg je inzicht in je eigen gedrag en het effect daarvan op anderen. Je leert wat je drijfveren zijn en zo weet je ook wat je wilt. Je krijgt tools aangereikt om jouw onbenut potentieel te ontdekken en in te zetten. Wil je dit een keer ervaren? Met ex-deelnemers praten en vragen stellen aan trainers en coaches?

Tijdens onze informatieavonden zal één van de Columbustrainers op inspirerende wijze de context van de training uitleggen en je laten ervaren van welk potentieel jij onbewust bent. Processen worden uitgelegd en de mogelijkheid wordt geboden de ervaringen van ex-deelnemers te vernemen.Schrijf je gratis en vrijblijvend in voor een van onze informatieavonden, bel of mail: 076 503 11 70 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gratis informatieavond