Wat is zelf ontwikkeling?

Zelf ontwikkeling gaat over het ontwikkelen van eigenschappen in jezelf, die het mogelijk maken je doelen te bereiken. Het gaat over meer uit jezelf en je leven halen.

Zelf ontwikkeling is vooral de bewustwording van jezelf, van je eigen kracht en je kwaliteiten. Zelf ontwikkeling is afhankelijk van de omstandigheden in je leven, van de keuzes die je maakt en vooral van hoe je op gebeurtenissen en ervaringen in je leven reageert. De manier waarop je in het leven staat, je zelfkennis en zelfinzicht bepalen hoe jouw zelf ontwikkeling verloopt.

Met Corinor werken aan zelf ontwikkeling
Als je wilt werken aan je zelf ontwikkeling ben je bij Corinor aan het juiste adres. Wij garanderen een blijvende verhoging in jouw persoonlijke groei en ontwikkeling. Met onze trainingen richten wij ons op het ontwikkelen van jouw wensen en talenten. Door het creëren van kansen en het werken vanuit innerlijke motivatie leren we je jouw persoonlijke groei en zelf ontwikkeling daadwerkelijk vorm te geven zoals jij dat wenst, zakelijk en privé. Het brengt een proces van versnelde persoonlijke groei en zelf ontwikkeling op gang, dat leidt tot blijvende verhoging van jouw persoonlijke effectiviteit, persoonlijk leiderschap en ondernemerschap.

Zelf ontwikkeling: weten waar je goed in bent
In onze trainingen laten we jou je eigen manier van handelen ervaren. Vervolgens staat het ontdekken van andere mogelijkheden, het bewust grensverleggend opereren en het nemen van eigen verantwoordelijkheid voor je eigen leven en daden centraal. Je krijgt inzicht in de vraag: ‘Hoe kunnen mijn competenties en talenten tot ontwikkeling komen om mijn doelen, ambities en wensen te verwezenlijken?’ Weet waar je goed in bent, dan weet je ook waar je nog in kunt groeien en kunt werken aan je zelf ontwikkeling.

Neem het roer van je leven in eigen hand en haal met minder inspanning en energie meer resultaat, voldoening en plezier uit je leven, zowel zakelijk als privé. Voor meer informatie over onze aanpak of voor advies kun je contact met ons opnemen via 076 503 11 70 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Neem contact met ons op
Informatieavond
Tijdens onze trainingen krijg je inzicht in je eigen gedrag en het effect daarvan op anderen. Je leert wat je drijfveren zijn en krijgt tools aangereikt om jouw onbenut potentieel te ontdekken en in te zetten. Wil je dit een keer ervaren? Met ex-deelnemers praten en vragen stellen aan trainers en coaches?

Tijdens onze informatieavonden zal één van de Columbustrainers op inspirerende wijze de context van de training uitleggen en je laten ervaren van welk potentieel jij onbewust bent. Processen worden uitgelegd en de mogelijkheid wordt geboden de ervaringen van ex-deelnemers te vernemen.Schrijf je gratis en vrijblijvend in voor een van onze informatieavonden, bel of mail: 076 503 11 70 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gratis informatieavond