Wat is zelfontwikkeling?

Als je iets wilt bereiken moet je voor jezelf opkomen. Je moet je inspannen voor je eigen ontwikkeling. Je hebt hierbij doorzettingsvermogen en een doel voor ogen nodig.

Zelfontwikkeling heeft een dynamische component in zich: actie, beweging. Om te werken aan zelfontwikkeling, zal je proactief aan de slag moeten (en blijven) met de ontwikkeling van je competenties en vaardigheden.

Trainingen voor zelfontwikkeling
Zelfkennis essentieel bij zelfontwikkeling
Om aan de slag te gaan met zelfontwikkeling is het belangrijk om over de nodige zelfkennis beschikken. Wat zijn je sterke kanten, wat je zwakke, waar liggen je interesses en ambities? Wie bijvoorbeeld als ondernemer succesvol wil zijn, redt het niet alleen door hard te werken en veel uren te maken. Eerder onderzoek heeft uitgewezen dat succes vooral van binnenuit komt. Zo wordt ‘geloof in jezelf’ als een belangrijke succesfactor gezien, net als attitude en weten wat je wilt: wat is mijn doel?

Uniek trainingsprogramma voor zelfontwikkeling
Corinor heeft een uniek trainingsprogramma om je te richten op zelfontwikkeling. Om jouw wensen en talenten te ontwikkelen. Door het scheppen van kansen en te werken vanuit jouw innerlijke motivatie, leren wij je daadwerkelijk jouw zelfontwikkeling vorm te geven zoals jij dat wenst. Het brengt een proces van versnelde persoonlijke groei op gang, dat leidt tot blijvende verhoging van jouw persoonlijke effectiviteit, persoonlijk leiderschap en persoonlijke ondernemerschap. We leren je het roer van je leven in eigen hand te nemen en met minder inspanning en energie meer resultaat, voldoening en plezier uit je leven te halen. Zowel zakelijk als privé. Daarvoor hoef je niet ‘anders’ te worden. Alles wat je nodig hebt om je succesvol en voldaan te voelen in je werk en daarbuiten, heb je immers al in je.

Graag komen wij met jou in contact om in een oriënterend gesprek samen te bekijken hoe jij jouw zelfontwikkeling kunnen vormgeven: 076 503 11 70 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Neem contact met ons op
Informatieavond
Tijdens onze trainingen krijg je inzicht in je eigen gedrag en het effect daarvan op anderen. Je leert wat je drijfveren zijn en krijgt tools aangereikt om jouw onbenut potentieel te ontdekken en in te zetten. Wil je dit een keer ervaren? Met ex-deelnemers praten en vragen stellen aan trainers en coaches?

Tijdens onze informatieavonden zal één van de Columbustrainers op inspirerende wijze de context van de training uitleggen en je laten ervaren van welk potentieel jij onbewust bent. Processen worden uitgelegd en de mogelijkheid wordt geboden de ervaringen van ex-deelnemers te vernemen.Schrijf je gratis en vrijblijvend in voor een van onze informatieavonden, bel of mail: 076 503 11 70 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gratis informatieavond