Zelfvertrouwen krijgen

Zelfvertrouwen is niet iets wat je kunt kopen in een winkel waar de schappen vol liggen met persoonlijkheidskenmerken. Zelfvertrouwen is wel iets wat je kunt ontwikkelen met de juiste hulp en de juiste technieken.

Iedereen twijfelt weleens aan zichzelf en heeft in bepaalde situaties wel eens weinig zelfvertrouwen. Het wordt een probleem als het gebrek aan zelfvertrouwen je belemmert in je dagelijkse gang van zaken en je prestaties. Gelukkig kun je er iets aan doen om meer zelfvertrouwen te krijgen. Met de juiste hulp en technieken kun je meer zelfvertrouwen krijgen.

Keuzes maken met zelfvertrouwen
Corinor helpt je om vanuit een gezonde dosis zelfvertrouwen keuzes te maken die bij je passen. Je zult in staat zijn werkelijk te aanvaarden wie je bent, weten dat je geliefd bent, dat je geaccepteerd wordt om wie je bent.

Een krachtig zelfvertrouwen is gebaseerd op zelfinzicht, begrip en zelfacceptatie. Alles gebaseerd op het diepe besef dat je in het werk en het leven niet verder komt met voortdurende zelfkritiek en een tomeloos streven naar perfectie. Waar het wel om gaat is authenticiteit. Weet wie je bent, wees wie je bent en blijf dicht bij jezelf. Leef en werk vanuit de mogelijkheden die je hebt. Denk in oplossingen en niet in problemen. Dat alles zijn bouwstenen voor een gezond, sterk en blijvend zelfvertrouwen.

Meer over de Columbustraining!
Inschrijven!
Hoe krijg ik meer zelfvertrouwen?

Zelfvertrouwen krijgen met zelfinzicht
Een krachtig zelfvertrouwen is gebaseerd op zelfinzicht, begrip en zelfacceptatie. Alles gebaseerd op het diepe besef dat je in het werk en het leven niet verder komt met voortdurende zelfkritiek en een tomeloos streven naar perfectie. Waar het wel om gaat is authenticiteit. Weet wie je bent, wees wie je bent en blijf dichtbij jezelf. Leef en werk vanuit de mogelijkheden die je hebt en ga onmogelijkheden voorbij. Denk in oplossingen en niet in problemen. Dat alles zijn bouwstenen voor een gezond, sterk en blijvend zelfvertrouwen.

Corinor biedt je de mogelijkheden het verleden los te laten en in te ruilen voor een toekomst die je met zelfvertrouwen tegemoet zult treden.

De Columbustraining leert je om (weer) te leven en te werken vanuit je eigen kracht. Het kan zijn dat je door bijzondere gebeurtenissen je zelfvertrouwen bent kwijtgeraakt. Je geloof in eigen kunnen heeft een knak gekregen.
Het kan ook zijn dat je regelmatig twijfelt aan jezelf, je te kritisch bent en heel erg hoge eisen stelt aan wat je wilt en doet.

Ik wil meer zelfvertrouwen krijgen!
Informatieavond
Corinor kan je helpen bij het krijgen van meer zelfvertrouwen. De Columbustraining leert je om (weer) te leven en te werken vanuit je eigen kracht. Het kan zijn dat je door bijzondere gebeurtenissen je zelfvertrouwen bent kwijtgeraakt. Je geloof in eigen kunnen heeft een knak gekregen. Het kan ook zijn dat je regelmatig twijfelt aan jezelf, je te kritisch bent en heel erg hoge eisen stelt aan wat je wilt en doet.

Wij leren je om vanuit een gezonde dosis zelfvertrouwen keuzes te maken die bij je passen. Je zult in staat zijn werkelijk te aanvaarden wie je bent, weten dat je geliefd bent, dat je geaccepteerd wordt om wie je bent.

Tijdens onze informatieavonden zal één van de Columbustrainers op inspirerende wijze de context van de training uitleggen en je laten ervaren van welk potentieel jij onbewust bent. Processen worden uitgelegd en de mogelijkheid wordt geboden de ervaringen van ex-deelnemers te vernemen.Schrijf je gratis en vrijblijvend in voor een van onze informatieavonden, bel of mail: 076 503 11 70 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gratis informatieavond